Karpalo ja Thor, pentueen vanhemmat

Karpalo eli tutummin Karo on viisivuotias Schapendoes-narttu. Karon isä on Lumikuono Ällintälli ja emä Nalle-Haukun Olivia. (ks. Koiranet)

Karon kanssa on käyty näyttelyissä juuri sen verran, että muotovalion arvo tuli. MH-luonnekuvaus on suoritettu. Lonkat ja kyynärpäät on röntgattu ja puhtaiksi todettu. Silmät ovat terveet.
Parivuotiaana Karo kävi tyttäreni kanssa agility-kurssilla. Karo selvästi nautti siitä. Tämä harrastus kuitenkin jäi. Nykyään Karo on kotona yhdessä toisen koiramme Australian koolien kanssa ollessamme töissä. Iltapäivästä Karo viettää lähes joka päivä useamman tunnin aikaa tallilla muiden koirien ja hevosten parissa. Samalla teemme kunnon lenkin, välillä koirat ponin vieressä juosten. Kesäisin ohjelmaan kuuluu muutama paimennusleiri.
Karo on rauhallinen yksilö, joka rakastaa omien ihmisten kanssa olemista. Ja aivan ihanaa on, jos yhdessä touhutaan jotain hauskaa!


Thor (Camagi`s Thor) on kohta viisivuotias uros Tanskasta. Thoriin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.oeboshanner.dk. Thor on näyttelyissä menestynyt ja hänen kanssaan harrastetaan myös tokoa. Thor on jalostustarkastettu, melko isokokoinen, 48,5cm, helppohoitoisen turkin omaava, rauhallinen tyyppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti